امروزه دنیای اینترنت و الکترونیک تمامی کسب و کارها و فعالیت ها را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار داده است و این باعث شده است که استفاده از گیفت کارت ها و کارت های اعتباری روز به روز در حال افزایش باشد. قطعا افرادی که با اینترنت و لوازم الکترونیکی سر و کار دارند با گوگل پلی (Google Play) آشنایی دارند و می دانند که یک سرویس پخش دیجیتال محتواهای چند رسانه ای است که توسط کمپانی گوگل برای کاربران در نظر گرفته شده و از سال ۲۰۱۲ تا امروز به کاربران خود خدمات رسانی می کند.
سرویس گوگل پلی شامل یک فروشگاه آنلاین است که کاربران می توانند اپلیکیشن ها، کتاب ها، فیلم ها و بازی های اندرویدی را دریافت کنند. کاربرانی که قصد استفاده از سرویس های پرمیوم و غیر رایگان گوگل پلی را داشته باشند نیاز دارند که یک حساب کاربری داشته باشند و سپس آن را شارژ کنند و این کار می تواند با استفاده از گیفت کارت گوگل پلی انجام شود که در ادامه به کاربردها و مزایای آن پرداخته خواهد شد.
گیفت کارت گوگل پلی چیست؟
همانطور که از نام آن پیدا است این کارت به عنوان یک کارت هدیه شناخته می شود که از طرف کمپانی گوگل عرضه می شود. این گیفت کارت مانند سایر گیفت کارت های موجود در بازار دارای یک اعتبار مشخص است که می تواند در دستگاه های اندرویدی استفاده شود. پس از آنکه گیفت کارت این شرکت توسط کاربران خریداری شد و در اکانت گوگل پلی ردیم (Redeem ) شد می توانند به اندازه میزان اعتبار کارت از آن استفاده کنند و خدماتی از گوگل دریافت نمایند. این کارت مانند گیفت کارت های آیتونز و ویزا و … می تواند به صورت فیزیک و دیجیتالی در دسترس کاربران قرار بگیرد.
مزایا و کاربردهای گیفت کارت گوگل پلی
قطعا تمامی گیفت کارت هایی که از طرف کمپانی های مطرح جهانی مانند گوگل عرضه می شوند دارای اهداف خاصی هستند و کاربردهای متنوعی دارند. این کارت نیز کاربردهای مختلفی دارد که مهم ترین آنها خرید از گوگل پلی استور (Google Play Store) در محصولات اندرویدی است که کاربران برای استفاده از نرم افزارها و خدمات غیر رایگان گوگل استفاده می کنند. از این گیفت کارت ها نمی توان برای خرید محصولات فیزیکی استفاده کرد و برای سایر سرویس های آنلاین کاربرد ندارد که می تواند نقطه ضعفی برای آن باشد.
از مهم ترین مزیت های این کارت نداشتن تاریخ انقضا است و می توان از آن در هر زمانی استفاده کرد به شرطی که از اعتبار کافی برخوردار باشد. همچنین این گیفت کارت در مقادیر مختلفی همچون کارت های ۱۰ دلاری ، ۱۵ دلاری، ۲۰ دلاری و … در دسترس کاربران قرار می گیرد. اگرچه کارت اعتباری این شرکت برای استفاده از فروشگاه اختصاصی گوگل در سیستم های اندرویدی ارائه می شود اما در صورت نیاز می توان از ویزا کارت نیز به جای آن استفاده کرد و نرم افزارها، کتاب ها و سایر موارد مورد نیاز را تهیه کرد.
کشورهای مختلفی این گیفت کارت را برای کاربران خود ارائه می کنند که مهم ترین آنها شامل کشورهای آمریکا، انگلیس و استرالیا هستند و این می تواند فرصت مناسبی برای کشورهای تحت تحریم باشد. در سیس پیمنت خدمات کارتهای اعتباری گوگل پلی ارائه می گردد.